Når

21. februar 2023    
11:30 - 13:00

På dette arrangementet vil det i tillegg bli avviklet årsmøte.

Tom Martin Kj. Hartviksen (f. 1978) er opprinnelig fra Trysil, og har tidligere vært ansvarlig redaktør og daglig leder i Rjukan Arbeiderblad, Kragerø Blad Vestmar og Østlendingen. Siden 2019 har han vært ansvarlig redaktør og administrerende redaktør i GD. Hartviksen karakteriserer seg selv som en halvstudert røver, med studiepoeng innenfor media, økonomi og administrasjon. Han jobbet som journalist før han ble redaktør, blant annet hos Østlendingen og Hamar Arbeiderblad.

I forbindelse med overgangen til GD, flyttet Hartviksen og familien til Klokkergården i Øyer. Ved siden av jobb og familie bruker han mest tid på sport og kultur. Han er det vi kan kalle en Birken-mosjonist på lavt nivå, og liker best det som tar tid og gjør litt vondt, slik som maraton og langdistanse triatlon. Ved passende anledninger plukker han gjerne opp en gitar og drar en låt.

Hartviksen er også leder i Oplandenes redaktørforening, og har tidligere vært en del av redaktørutvalget i Amedia. Når han kommer på besøk til Pensjonistuniversitetet vil han snakke om situasjonen og framtida for norske lokal- og regionaviser generelt, og for GD spesielt. Hvor lenge har vi papiravis? Og hvordan skal avisene klare seg i kampen om folks tid?